שסטוביץ אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז

אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז

(ציון 96)

מרכיבים:

5 כפות שמן זית

4 בצלים חתוכים לרצועות

2 יחידות גדולות או 4 בינוניות של אוסובוקו טלה

כף שטוחה כורכום

כפית כמון

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות רוטב סויה של מאסטר שף

חצי כוס  טריאקי של מאסטר שף

2 כוסות גזר גמדי

3 כוסות מים לחלק הראשון של התבשיל

כוס יין לבן

1 כוס אורז בסמטי מאסטר שף

2 כוסות מים לחלק השני (כשמוסיפים את האורז)

חצי כוס פטרוזיליה לקישוט לפני ההגשה

אופן ההכנה:

  1. בבסיר רחב מניחים שמן זית ובצלים, מטגנים עד להשחמה.

  2. מוסיפים את הבשר, הופכים צד לאחר 5 דקות ומוסיפים את הכורכום, הכמון, המלח, הפלפל, הסויה, והטריאקי, מוסיפים 2 כוסות גזר גמדי, 3 כוסות מים וכוס יין, מביאים לרתיחה.

  3. מנמיכים ומבשלים בכיסוי חלקי כשעה וחצי (אם חסר נוזלים ניתן להוסיף עוד כוס מים).

  4. לאחר שעה מוסיפים 2 כוסות מים מביאים לרתיחה מוסיפים כוס אורז מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה עשרים דקות נוספות. מגישים על צלחת הגשה שטוחה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר