כדורי רפאלו מצופים בקוקוס ופיסטוק טחון
מצרכים
300 גרם מטבעות שוקולד לבן מאסטר שף
400 גרם קרם קוקוס מאסטר שף
300 גרם קוקוס טחון לכדורים
3 כפות אבקת סוכר
לציפוי:
100 גרם קוקוס טחון
50 גרם פיסטוק טחון
אופן ההכנה
ממיסים את מטבעות השוקולד הלבן עם קרם הקוקוס, בפולסים קצרים במיקרוגל (זהירות לא לשרוף את השוקולד. השוקולד נמס גם כשהוא נראה עוד שלם).
מוסיפים לתוך התערובת את הקוקוס הטחון ואת אבקת הסוכר מערבבים היטב, ומצננים במקרר למשך עשרים דקות.
בקערה נפרדת, מערבבים את הקוקוס הטחון ואת הפיסטוק. בעזרת ידיים רטובות וכפית יוצרים כדורים עגולים קטנים, טובלים אותם בקוקוס והפיסטוק עד שהם מצופים מכל הצדדים. מאחסנים בכלי סגור במקרר או במקפיא עד להגשה (לפי המרקם הרצוי).