קובה קוסקוס מטוגן
מצרכים
לקובה
1 שקית קוסקוס דק של מאסטר שף
חצי כפית מלח
2 כוסות מים רותחים
2 כפות קמח מקצועי מאסטר שף
1 ביצה
למלית
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
400 גרם בשר טחון
3 כפות צנוברים
קורט מלח
1 כפית בהרט
שמן קנולה לטיגון עמוק
מתכון מנצח של קובה קוסקוס ממולא בבשר טחון ותבלינים , תמיד טעים ומתאים גם לאירוח.
אופן ההכנה
מכינים את הקוסקוס בהתאם להוראות על האריזה ומוסיפים מלח, מחכים כ 10 דקות. מוסיפים ביצה וקמח, לשים עד לקבלת עיסה אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
מטגנים את הבצל עם הבשר ומוסיפים צנוברים ותבלינים, מסירים מהאש מצננים ובעזרת ידיים רטובות יוצרים ממלית הקוסקוס כדור עם גומה, ממלאים בבשר וסוגרים היטב. חוזרים על הפעולה להכנת כל הקובות. מטגנים את הקובות בשמן לטיגון עמוק עד להזהבה.
מומלץ להגיש עם טחינה וסלט קצוץ.