מרק עגבניות ושעועית איטלקי עם כיסונים
אביזרים
סיר למרק
קעריות למרק
מצרכים
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
1/2 פלפל צ'ילי קצוץ
2 גבעולי סלרי קצוצים
4 שיני שום כתושות
1 זוקיני חתוך לקוביות- לא חובה וניתן להחליף בקישוא
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס בזיליקום קצוץ
מלח
פלפל
כף פפריקה
2 קופסאות עגבניות איטלקיות שלמות מקולפות מאסטר שף
מים עד לגובה של 3/4 סיר
1 קופסא שעועית איטלקית לבנה מאסטר שף (מסוג בובס)
חצי שקית של כיסונים קפואים במלית בשר
אופן ההכנה
בסיר עמוק מניחים שמן זית ובצל, מטגנים במשך כ- 3 דקות ומוסיפים את שאר המרכיבים (לפי הסדר) מלבד המים, השעועית והכיסונים.
מערבבים את הכל יחד, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
מוסיפים את השעועית הלבנה של מאסטר שף, מבשלים בכיסוי חלקי במשך כ – 20 דקות
מוסיפים את הכיסונים ומבשלים 10 דקות נוספות.