שסטוביץ צ'ורוס נהדר לחג החנוכה

צ'ורוס נהדר לחג החנוכה

(ציון 95)

אביזרים

שקית זילוף

צנתר כוכב בינוני

מחבת

מספריים

מצרכים

100 גרם חמאה

כוס חלב

3 כפות סוכר

כוס ורבע קמח מקצועי מאסטר שף

1 ביצה

שמן קנולה לטיגון

לציפוי

קערה גדולה עם 100 גרם אבקת סוכר וכף קינמון מעורבבים

100 גרם מטבעות שוקולד חלב מאסטר שף

100 גרם מטבעות שוקולד לבן מאסטר שף  

400 גרם קרם קוקוס מאסטר שף

הכנת הכופתאות 

מחממים בסיר חמאה, חלב וסוכר עד להמסה. מכבים את האש. מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומוסיפים במהירות ביצה וממשיכים לבחוש עד לקבלת תערובת הומוגנית.

מעבירים את התערובת לשקית זילוף.

במחבת רחבה מחממים שמן, מזלפים את הצ'ורוס וחותכים עם מספריים באורך הרצוי, מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג.

מסדרים את הצורוס בצלחת הגשה, מפזרים מעל אבקת סוכר וקינמון.

למפנקים במיוחד, מומלץ להגיש עם פונדו שוקולד חם.

הכנת פונדו שוקולד 

מניחים את השוקולדים בקערות נפרדות ומחלקים את קרם הקוקוס לשתי הקערות, ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים (זהירות שלא ישרף) ומערבבים היטב, עד לקבלת קרם שוקולד במרקם אחיד.

מגישים לצד הצ'ורוס וטובלים בהנאה.

 

 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר