שסטוביץ מקרוני עם סלמון ופסטו אורוגולה

מקרוני עם סלמון ופסטו אורוגולה

(ציון 92)

מצרכים

1 חבילת מקרוני "ברילה"

450 גרם פילה סלמון – חתוך לקוביות קטנות

1/4 כוס + 1 כף שמן זית כתית מעולה

100 גרם אורוגולה טריה

מלח,  פלפל שחור

הכנה

1.      מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2.      בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הפסטו: במעבד מזון טוחנים את עלי האורוגולה עם רבע כוס שמן זית, מעט מלח ופלפל.

3.      מחממים  מחבת עם כף שמן זית ומקפיצים את קוביות הסלמון עם מעט מלח ופלפל עד הדג עשוי במידת מדיום.

4.      מסננים  את הפסטה ומערבבים אותה עם הפסטו בעודה חמה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

5.      להגשה: מעבירים את הפסטה לצלחת ומניחים מעל את קוביות הסלמון.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר