שסטוביץ מפרום חציל וכרובית

מפרום חציל וכרובית

(ציון 95)

מצרכים למפרום

1 כרובית גדולה מחולקת לפרחים בינוניים

1 חציל חתוך לפרוסות כשכל פרוסה מחולקת ל- 2 ומחוברת בקצה

חצי קילו בשר טחון

מלח

פלפל שחור גרוס

כף בהרט

1 בצל קצוץ דק

חצי כוס פטרוזיליה

1 כוס קמח לבן מאסטר שף

2 ביצים טרופות

שמן קנולה לטיגון

 

מצרכים לרוטב

שמן זית

1 בצל קצוץ דק

2 קופסאות עגבניות איטלקיות חתוכות לקוביות מאסטר שף

מלח

פלפל שחור גרוס

1 כף כמון

1 כף פפריקה

3 כוסות מים רותחים

 

אופן ההכנה

מערבבים בקערה בשר טחון, מעט מלח ופלפל, בהרט בצל קצוץ ופטרוזיליה.

ממלאים את פרוסות החציל ואת פרחי הכרובית, טובלים בביצים טרופות ואז בקמח.

מטגנים כ 2 דקות מכל צד, עד להזהבה קלה.

בסיר סוטאז מחממים מעט שמן זית ומטגנים בצל קצוץ, כשהבצל מזהיב מוסיפים את העגבניות

חתוכות לקוביות, מלח, פלפל כמון ופפריקה, מוסיפים כ- 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את

האש ומכניסים את פרוסות החציל והכרובית לסיר, מבשלים בכיסוי חלקי כחצי שעה.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר