מפרום חציל וכרובית
מצרכים למפרום
1 כרובית גדולה מחולקת לפרחים בינוניים
1 חציל חתוך לפרוסות כשכל פרוסה מחולקת ל- 2 ומחוברת בקצה
חצי קילו בשר טחון
מלח
פלפל שחור גרוס
כף בהרט
1 בצל קצוץ דק
חצי כוס פטרוזיליה
2 ביצים טרופות
שמן קנולה לטיגון
מצרכים לרוטב
שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 קופסאות עגבניות איטלקיות חתוכות לקוביות מאסטר שף
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כף כמון
1 כף פפריקה
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה בשר טחון, מעט מלח ופלפל, בהרט בצל קצוץ ופטרוזיליה.
ממלאים את פרוסות החציל ואת פרחי הכרובית, טובלים בביצים טרופות ואז בקמח.
מטגנים כ 2 דקות מכל צד, עד להזהבה קלה.
בסיר סוטאז מחממים מעט שמן זית ומטגנים בצל קצוץ, כשהבצל מזהיב מוסיפים את העגבניות
חתוכות לקוביות, מלח, פלפל כמון ופפריקה, מוסיפים כ- 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את
האש ומכניסים את פרוסות החציל והכרובית לסיר, מבשלים בכיסוי חלקי כחצי שעה.