שסטוביץ ספגטי חיטה מלאה עם רצועות קישואים ופיסטוקים

ספגטי חיטה מלאה עם רצועות קישואים ופיסטוקים

(ציון 92)

מרכיבים

1/2 חבילה ספגטי חיטה מלאה "ברילה"

4 כפות שמן זית

3 שיני שום, כתושות

3 קישואים בגודל בינוני

60 מ"ל (1/4 כוס) שמנת מתוקה (או קרם קוקוס)

מיץ מלימון אחד (אפשר גם ליים)

מלח ופלפל שחור גרוס

 

להגשה
חופן עלי נענע, קצוצים דק

חופן קטן פיסטוקים, קלויים וקצוצים גס

מנה צמחונית קלה, צבעונית ויפה

 

הכנה:

1. מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן

2. חותכים קישואים לרצועות דקיקות בעזרת קולפן או סכין

3. במחבת מטגנים שום כתוש בשמן זית ,מוסיפים את הקישואים ומעט מים (כדי שהשום לא ישרף) ומטגנים עד ריכוך קל.

4. מוסיפים מיץ לימון, מעט שמנת מתוקה, פסטה ומי בישול של פסטה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

5. מגישים לצלחת, מעטרים בנענע קצוצה ושברי פיסטוקים.

 

המתכון מאת: עז תלם

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר