מאפינס ירקות וגבינות TO GO
מצרכים
3 ביצים
250 גרם גבינה לבנה
100 גרם גבינה קשה מגוררת (צהובה)
1 בצל קצוץ
חצי כוס קמח תופח של מאסטר שף
1 כוס גרגירי תירס
1 כוס פטריות טריות חתוכות לקוביות (אפשר להחליף בכוס טבעות זיתים)
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
ספרי שמן או קערית לשימון ומברשת
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים ביצים, גבינה לבנה, גבינה צהובה, בצל קצוץ. מוסיפים בהדרגה את הקמח מערבבים עד שהוא נטמע ומוסיפים את הירקות (תירס ופטריות). ומתבלים עם המלח ופלפל שחור, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים תבנית שקעים או שמשתמשים בעטרות קאפקייקס צבעוניים, ממלאים 4\3 מגובה כל שקע בתערובת ואופים ב- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהמאפינס מזהיבים.