שסטוביץ פנקוטה קוקוס עם רוטב פטל | תאילנד בישראל

פנקוטה קוקוס עם רוטב פטל | תאילנד בישראל

(ציון 95)

מצרכים

מיכל אלפרו שמנת קוקוס 250 מ"ל

200 מ"ל משקה קוקוס אלפרו

4 עלי ג'לטין

מקל וניל

300 גרם פטל קפוא

כף קורנפלור

6 כפיות סוכר

עלי נענע טריים

אופן ההכנה

בסיר קטן מחממים שמנת קוקוס ומשקה קוקוס, מוסיפים מקל וניל ו-2 כפיות סוכר ומחממים עד לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את הג'לטין, מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה. יוצקים את התערובת לכלי הגשה אישיים או לתבנית גדולה ומעבירים למקרר למשך הלילה.

מכינים את הרוטב: במחבת מחממים סוכר, קורנפלור ואת הפטל ומערבבים עד  עד שהפרי מתרכך. מורידים מהאש ומצננים.

מגישים את קעריות הפנקוטה עם רוטב הפטל ומקשטים בעלי נענע.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר