שסטוביץ אצבעות תרד ופטה | פינוק אמיתי

אצבעות תרד ופטה | פינוק אמיתי

אצבעות מופלאות של תרד עם גבינת פטה. השילוב המתבקש בין התרד והפטה הופך את המנה למופלאה.
(ציון 96)

מצרכים

300 גרם תרד חלוט (להרתיח מים, להכניס למים הרותחים עלי תרד שטופים היטב ולבשל 2 דקות. להעביר למים קרים ולסנן חצי שעה. לסחוט היטב בין 2 הידיים)

1 ביצה

1 כוס קמח לבן

4 כפות גבינת מוצרלה מגורדת

100 גרם גבינת פטה מגורדת

 

לטבילה לפני טיגון

1 ביצה מעורבבת עם 2 כפות מים

1/2 כוס קמח

1 כוס פירורי גרסיני של מאסטר שף – הכי מומלץ לאצבעות הללו

 

לטיגון

שמן עמוק

מתכון באדיבות אוכל שבא מהלב – הבלוג של אלונה זוהר בסלונה

 

הוראות הכנה

1. להכניס את התרד החלוט והסחוט היטב (חשוב מאוד להצלחת המתכון) לקערת המג’ימיקס ולמעוך בכמה פולסים קצרים.

7yu8nkvf2g6vvfjm38rg

 

2. להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים. לערבב היטב ולשים לשעה במקרר – לצינון.

2

3. ליצור צורת אצבעות.

4

4. להכין 3 קערות. אחת עם קמח, אחת עם פירורי גרסיני ואחת עם ביצה מעורבבת במים.

5. לטבול כל אצבע בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי גרסיני.

6. לטגן בשמן עמוק עד הזהבה.

6

7. לשים על נייר סופג לספיגת עודפי שמן. להעביר לצלחת הגשה ו…… ב ת י א ב ו ן!

הכי כיף לאכול עם יוגורט ליד – מעדן!

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר