תרד מוקפץ עם שבבי בצל, מיקסלט וגורגונזולה | קלי קלות וטעים בטירוף
מנה ראשונה קלילה ומושלמת: תרד חמים, תערובת גרעינים, שבבי בצל מטוגן, חמוציות מתקתקות וגבינה חריפה
הרכיבים
1 שקית עלי תרד שטופים
כף שמן זית איכותי
1 כף שבבי בצל "מאסטר שף"
1/2 שקית תערובת "מיקסלט" עם חמוציות, "מאסטר שף"
150 גרם גבינת גורגונזולה
הוראות הכנה
במחבת רחבה מחממים כף שמן זית. מוסיפים את עלי התרד, ומקפיצים כ-5 דקות, עד שהעלים מתרככים וצבעם ירוק עז.
מסירים מהאש, מניחים על צלחת שטוחה גדולה ומפזרים תערובת "מיקסלט" עם חמוציות, שבבי בצל, מפוררים את הגורגונזולה ומגישים מייד.