שסטוביץ שעועית צהובה בפירורים אפויים בסגנון גריסיני

שעועית צהובה בפירורים אפויים בסגנון גריסיני

(ציון 90)

מצרכים

400 גרם שעועית צהובה (אפשר להשתמש בקפואה)

1 בצל בינוני חתוך דק 

1 שן שום קצוצה

4 כפות פירורים אפויים בסגנון גריסיני של מאסטר שף

חופן פטרוזיליה קצוצה דק 

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

4 -5 כפות שמן זית

 

 

מתכון של המאסטר שפית – אינה קרבינצקי

 

אופן ההכנה

1.      מבשלים את השעועית בהרבה מים מומלחים במשך כ-2 דקות , מסננים ומייבשים היטב.

2.      במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים את השום, פירורי הגריסיני, מלח ופלפל , מקפיצים ביחד כדקה.

3.      מוסיפים את השעועית והפטרוזיליה, מקפיצים הכל יחד עוד שתי דקות ומגישים.

 

מתאים כתוספת חמה , אך טעים מאוד גם קר כמנה ראשונה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר