סלמון בשקית קוקי | מתכון קל. מנה שווה.
נתח של פילה סלמון במשקל 1-1.5 ק"ג (אפשר גם פרוסות "סטייק" סלמון או נתחים חתוכים מהפילה).
1 בצל סגול בינוני חתוך לפרוסות דקות
2 לימונים פרוסים דק
1 צרור שמיר
מלח ופלפל
שקית קוקי ענק
מתכון חגיגי, קליל וקייצי (עם 4 מרכיבים בלבד!) לנתח של סלמון. 20 דקות בתוך שקית קוקי ויש לכם מנה עיקרית מהממת.
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים בצל ולימון עם מעט מלח ופלפל.
2. ממליחים ומפלפלים את נתח הדג.
3. לוקחים תבנית אפייה ומניחים בתוכה את שקית הקוקי.
4. מחממים תנור ל-200 מעולת.
5. בתוך השקית פורסים חצי מכמות הבצל-לימון ומעליה מניחים את הדג. מעל הדג מניחים צרור של שמיר ומעליו את שאר הירקות.
6. סוגרים את השקית עם הסוגר.
7. מכניסים לתנור ל-20 דקות. אם אתם אוהבים את הדג שלכם עשוי יותר אפשר להשאיר אותו עוד 5-10 דקות.
8. מוצאים את התבנית מהתנור וממתינים 5 דקות לפני שפותחים את השקית ומוציאים את הדג.