כוסות טונה עם שעורה וכוסמין ברוטב פלפל טעים
10 דקות הכנה, דרגת קושי קלה
מצרכים לארבעה סועדים
2 חבילות טונה עם שעורה וכוסמין של ריו מארה
חצי פלפל אדום
עגבניה בינונית
100 גרם גבינה לבנה במרקם קרם
2 כפות מיונז
מלח
פלפל
אופן ההכנה
- פורסים את העגבניה. מרוקנים את הפלפל מהלב והגרעינים ופורסים. מתבלים במלח ופלפל.
- מעבירים לבלנדר עם הגבינה והמיונז ומערבלים עד לקבלת רוטב במרקם של קרם.
- פותחים את חבילות הטונה עם השעורה והכוסמין, מוזגים את תכולתן לקערה ומערבבים תוך כדי כך שמפוררים את הטונה.
- שמים חלק מהרוטב ב-4 כוסות, מוסיפים שכבת טונה עם שעורה וכוסמין, ולאחר מכן עוד רוטב ועוד טונה. משאירים את השכבות נפרדות זו מזו. אוכלים בכפית.