פיצה ים תיכונית עם טונה ובצל סגול
מצרכים לארבעה סועדים
400 גרם בסיס פיצה מוכן
חבילה של 160 גרם טונה בשמן זית ריו מארה
250 גרם רסק עגבניות
חצי בצל אדום
200 גרם גבינת מוצרלה
שמן זית
אורגנו
מלח
אופן ההכנה
חותכים את הבצל לפרוסות דקות מאד, חותכים את המוצרלה לקוביות, מתבלים את רסק העגבניות במעט מלח ואורגנו. מוסיפים את הטונה (לאחר שסוננה קלות מהשמן) לעגבניות ומערבבים בעדינות.
מניחים את בסיס הפיצה בתבנית אפייה ששומנה מראש בשמן זית, ומפזרים מעליו את תערובת הטונה והעגבניות. לאחר מכן מוסיפים את טבעות הבצל והמוצרלה.
אופים במשך כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות צלזיוס.