שסטוביץ פיצה ים תיכונית עם טונה ובצל סגול

פיצה ים תיכונית עם טונה ובצל סגול

(ציון 85)

מצרכים לארבעה סועדים

400 גרם בסיס פיצה מוכן

חבילה של 160 גרם טונה בשמן זית ריו מארה

250 גרם רסק עגבניות

חצי בצל אדום

200 גרם גבינת מוצרלה

שמן זית

אורגנו

מלח

אופן ההכנה
חותכים את הבצל לפרוסות דקות מאד, חותכים את המוצרלה לקוביות, מתבלים את רסק העגבניות במעט מלח ואורגנו. מוסיפים את הטונה (לאחר שסוננה קלות מהשמן) לעגבניות ומערבבים בעדינות.
מניחים את בסיס הפיצה בתבנית אפייה ששומנה מראש בשמן זית, ומפזרים מעליו את תערובת הטונה והעגבניות. לאחר מכן מוסיפים את טבעות הבצל והמוצרלה.
אופים במשך כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות צלזיוס.
 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר