תירס צלוי עם פסטו ופרמזן
מה יותר טעים מתירס מתוק וטרי? תירס מתוק וטרי עם פסטו! מורחים את התירס הצלוי במחית הירוקה והטעימה ומגלגלים בפרמזן.
חומרים ל-5 מנות:
5 קלחי תירס עם העלים
5 כפות פסטו ברילה
פרמזן מגוררת
1. מבשלים את התירס 5 דקות במים רותחים. מכבים ומשאירים 10 דקות במים.
2. מוציאים, מקלפים את הגלומות אבל משאירים מחובר ומגלגלים אותן כך שיהפכו לידיות נוחות לאחיזה.
3. צולים על הגריל עד שהשיניים מזהיבות יפה.
4. מורחים בפסטו, מגלגלים בפרמזן ומגישים מיד.