שסטוביץ תירס צלוי עם פסטו ופרמזן

תירס צלוי עם פסטו ופרמזן

מה יותר טעים מתירס מתוק וטרי? תירס מתוק וטרי עם פסטו! מורחים את התירס הצלוי במחית הירוקה והטעימה ומגלגלים בפרמזן.
(ציון 92)

חומרים ל-5 מנות:

5 קלחי תירס עם העלים

5 כפות פסטו ברילה

פרמזן מגוררת

 

1.     מבשלים את התירס 5 דקות במים רותחים. מכבים ומשאירים 10 דקות במים.

2.     מוציאים, מקלפים את הגלומות אבל משאירים מחובר ומגלגלים אותן כך שיהפכו לידיות נוחות לאחיזה.

3.     צולים על הגריל עד שהשיניים מזהיבות יפה.

4.     מורחים בפסטו, מגלגלים בפרמזן ומגישים מיד.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר