שסטוביץ תבשיל עוף ועדשים בסגנון גלילי

תבשיל עוף ועדשים בסגנון גלילי

(ציון 96)

אביזרים

סיר סוטאז'

מצרכים

4 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים לרצועות

4 כרעיים

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות

1 כף גדושה כמון

1 כפית כורכום

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

3 כפות רוטב צ'ילי חריף מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

מים לכיסוי העוף

1 קופסת עדשים מאסטר שף

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ורצועות בצל, משחימים מעט את הבצל ומניחים את העוף על צד העור- הצד העליון, מכסים ואחרי 5 דקות מסירים את המכסה והופכים את העוף לצד השני, מוסיפים את הגמבות האדומות, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל, מוסיפים צ'ילי חריף, טריאקי ומים לכיסוי העוף, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים פחית עדשים של מאסטר שף, מפזרים מעל פטרוזיליה ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהנוזלים מצטמצמים .

מומלץ להגיש עם פטרוזיליה טרייה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר