שקשוקה בסגנון גלילי מעגבניות איטלקיות
אביזרים
1 מחבת רחבה ל- 3 ביצים
1 כף עץ לערבוב
מצרכים
שמן זית
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
4 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף ירוק
2 כוסות תרד טורקי או ניוזילנדי חתוך
3 כפות סרירצ'ה מאסטר שף
1 עגבניות איטלקיות שלמות מקולפות מאסטר שף
3 ביצים
מלח
1/2 גליל גבינת פרומעז
4 כפות זיתי קלמטה מגולענים
אופן ההכנה
במחבת רחבה מחממים שמן זית, מוסיפים בצל ירוק, שום ופלפל חריף, מערבבים ומוסיפים רוטב סרירצ'ה וקופסאת עגבניות איטלקיות שלמות ומקולפות של מאסטר שף, מלח ותרד, מערבבים, מוסיפים 3 ביצים, פרוסות גבינת עיזים וזיתי קלמטה מגולענים, מכסים ל- 5 דקות ומגישים לצד לחם.
מומלץ להגיש עם לחם כפרי מסדרת לחמי הבית של מאסטר שף שהכנתם מראש.