שסטוביץ שערייה – אורז מטוגן עם אטריות

שערייה – אורז מטוגן עם אטריות

התבשיל המסורתי של האורז והאטריות הדקיקות הוא שילוב נפלא של מרקמים, שנחמד להגיש לצד תבשילי ירקות וסלטים.
(ציון 94)

חומרים ל-5-6 מנות:

50 גרם אטריות דקיקות מאסטר שף

2 כוסות אורז מאסטר שף

4 כפות שמן

3 כוסות מים רותחים

2 כפיות מלח

1. מטגנים את האטריות בסיר עם 3 כפות שמן מעל להבה בינונית, תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהאטריות מזהיבות (זהירות! הן נוטות להיחרך מהר).

3. מורידים את הסיר מהכיריים (או מכבים את הלהבה). מוסיפים אורז, מלח ומים רותחים ובוחשים.

4. מחזירים לבישול, בוחשים עד שהמים מבעבעים, מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.

5. מצננים עוד 10 דקות בסיר מכוסה. מוסיפים לסיר את כף השמן הנותרת ומערבבים.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר