שניצל קריספי במיוחד
שניצל עוף מולטי-קראנצ'י בחיתוך מיוחד
חומרים ל-4 מנות:
2 נתחי חזה עוף שלמים (פרפרים), חצויים ל-4 מנות (ולא משוטחים)
1 כוס קמח מאסטר שף
2 ביצים
1 כף רוטב סויה מאסטר שף
11/2 כוסות פירורי לחם מאסטר שף
שמן לטיגון עמוק
להגשה: חרדל מאסטר שף, מיונז הולנדי מאסטר שף
1. מכינים 3 קערות: אחת עם קמח, השנייה עם ביצים מעורבבות עם סויה, והשלישית עם פירורי לחם.
2. חורצים בכל נתח חריצים עמוקים לרוחב.
3. מקמחים את הנתחים ומוודאים שהקמח מגיע לכל החריצים.
4. טובלים בביצים ומעבירים לפירורי לחם לציפוי.
5. מחממים שמן לטיגון עמוק
6. מטגנים עד להזהבה.
7. מגישים עם חרדל ומיונז.