שיפודי עוף במשרה אסייתית
חומרים ל-4 מנות
600 גרם נתחי פרגית חתוכים לקוביות גדולות
למשרה:
1/2 כוס רוטב טריאקי מאסטר שף
½ כוס קרם קוקוס מאסטר שף
4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
מעט מלח לפי הטעם
שיפודי עץ יפנים קצרים
מעט שמן לצלייה
2 כוסות אורז בסמטי מאסטר שף
קרם קוקוס לפי הצורך מאסטר שף
3 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם.
להגשה
שבבי בצל מטוגן מאסטר שף
1. מערבבים על כל מרכיבי המשרה, משרים את קוביות הפרגית למשך 4 שעות לפחות (אפשר ללילה.)
2. מכינים את האורז לפי הוראות היצרן, אלא שמחליפים חצי מכמות המים בקרם קוקוס, מתבלים במלח ומוסיפים שום כתוש.
3. משפדים את הפרגית על שיפודי העץ (אפשר להוסיף פטריות שמפיניון שלמות בין נתחי העוף או פלחי בצל או גם וגם)
4. צולים את השיפודים על מחבת פסים כבדה או על גריל או על פלנצ׳ה במשך כ3 דקות מכל צד עד שמוכן
5. מסדרים אורז על צלחת ההגשה, מעל מניחים את השיפודים, מזליפים כמה טיפות שמן סומסום, מקשטים בג'ינג'ר כבוש ובצל ירוק ומגישים.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן