שסטוביץ שייק קראמבל-תפוחים

שייק קראמבל-תפוחים

משקה מפנק, עשיר בסיבים ובטעם
(ציון 92)

2 תפוחים קלופים, ללא החרצנים, חתוכים לרבעים

1 מקל קינמון

1 כפית דבש או סילאן

250 מ"ל מים (לבישול)

1 בננה קפואה, חתוכה לחתיכות גדולות

50 גרם שבולת שועל אינסטנט (לדייסה)

300 מ"ל משקה שקדים-שבולת שועל של אלפרו

חצי כפית ג'ינג'ר טחון

1/2 כפית תמצית וניל

 

  1. בסיר קטן מניחים את התפוחים, מקל קינמון ודבש / סילאן, מוסיפים את המים מרתיחים. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות, או עד שהתפוחים רכים. מורידים מהאש, מוציאים את מקל הקינמון ומניחים להתקרר.
  2. מעבירים את התפוחים (עם המים) למעבד מזון, מוסיפים את שאר המרכיבים: בננה קפואה, שבולת שועל, משקה שקדים-שבולת שועל, ג'ינג'ר ותמצית וניל) ומעבדים לשייק חלק.
  3. מעבירים לכוסות ושותים!

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר