שסטוביץ שוקי עוף ברוטב עגבניות וזיתים | ארוחת צהריים קלה

שוקי עוף ברוטב עגבניות וזיתים | ארוחת צהריים קלה

(ציון 89)

מרכיבים

2 בצלים פרוסים לטבעות

2 כפות שמן

1 שן שום כתושה
1 צנצנת רוטב נפוליטנה של ברילה

8 שוקי עוף

¾ כוס זיתים שחורים מגורענים

 

 

הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. במחבת רחבה ומשומנת מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומטגנים עוד 2 דקות. מורידים מהאש ושומרים בצד.

2. באותה המחבת, צורבים את שוקי העוף מכל צד כדקה-שתיים. מסירים מהאש.

3. מחממם תנור ל-200 מעלות.

4. בקערה גדולה מערבבים את שוקי העוף עם צנצנת רוטב נפוליטנה של ברילה, תערובת הבצל והזיתים. יוצקים הכל לתוך תבנית אפייה עם דפנות גבוהות.

5. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים כ-40 דקות. מסירים את נייר האלומיניום ואופים כ-10-15 דקות נוספות עד שהעוף מזהיב. בתיאבון!

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר