שסטוביץ ריבוליטה של חורף

ריבוליטה של חורף

מרק ירקות עשיר המבוסס על שעועית לבנה, כרוב ולחם מאתמול. מלבד ירקות השורש שמעניקים לכל מרק את טעמו הטוב, הוספנו גם פסטו להעמקת הטעמים.
(ציון 92)

חומרים ל-4-6 מנות:

1 כוס (200 גרם) שעועית לבנה (*או 2 כוסות מבושלת)

חצי כרוב פרוס

1 בצל קצוץ

1 גזר מגורר

1 מקל סלרי קצוץ

2-3 עגבניות קצוצות

צרור עשבי תיבול

3 כפות שמן זית

2-3 פרוסות לחם מאתמול

מלח ופלפל

3 כפות פסטו ברילה

להגשה:

כפית פסטו כל מנה, פרמזן מגוררת (לא חובה)

 

1.     משרים את השעועית לפחות לילה מראש במים.

2.     מבשלים את השעועית בסיר עם 2 ליטר מים ללא מלח כשעה וחצי או עד שהיא רכה.

3.     בסיר גדול מטגנים את ירקות השורש בשמן זית עם תימין, רוזמרין ופטרוזיליה. מוסיפים עגבניות ורסק וממשיכים לערבב.

4.     מוסיפים את השעועית עם מי הבישול שלה לסיר ומשלימים עם מים נוספים לקבלת מרק במרקם הרצוי. מוסיפים גם פסטו, מערבבים, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך. מבשלים עוד רבע שעה מכוסה למיצוי טעמים. מוסיפים את הלחם ומבשלים עוד 2 דקות.

5.     מגישים את המרק עם כפית של פסטו בכל מנה ואם רוצים גם פרמזן מגוררת מעל.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר