שסטוביץ רולים של אטריות אפויים ממולאים בגבינה

רולים של אטריות אפויים ממולאים בגבינה

מנה מפנקת של רולים קריספיים של אטריות, ממולאות בגבינת מוצרלה, מצופים בפנקו
(ציון 98)

מצרכים

2 חבילות אטריות דקות מאסטר שף מבושלות

1 ביצה

200 גרם מוצרלה חתוכה לאצבעות

תבלינים: חצי כפית פלפל, כפית מלח, כפית שום גבישי

לציפוי

2 ביצים טרופות

2 כוסות פירורי פנקו בטעם שום מאסטר שף

ספריי שמן

להגשה

רוטב צ'ילי מאסטר שף, מיונז מתובל מאסטר שף

8 מנות. זמן הכנה: 90 דקות. דרגת קושי: קל להכנה.

 

הוראות ההכנה

  1. מערבבים בקערה את האטריות המבושלות עם ביצה, שום גבישי, מלח ופלפל.
  2.  חותכים 8 חתיכות של ניילון נצמד ברוחב של כ-30 ס"מ. מניחים על כל חתיכת ניילון כ-3 כפות מהעיסה ומשטחים. מניחים אצבע גבינה במרכז כל עיסה וסוגרים את הניילון הנצמד לצורת נקניק מהודק.
  3. מעבירים למקפיא לשעה עד שהגלילים מתקשים.
  4. מחלצים מהניילון וטובלים כל גליל בביצה ופירורי לחם. מניחים על תבנית  מרססים כל גליל בתרסיס שמן ואופים בחום של 200 מעלות עד להזהבה כ- 25 דקות.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר