רולים של אטריות אפויים ממולאים בגבינה
מנה מפנקת של רולים קריספיים של אטריות, ממולאות בגבינת מוצרלה, מצופים בפנקו
מצרכים
2 חבילות אטריות דקות מאסטר שף מבושלות
1 ביצה
200 גרם מוצרלה חתוכה לאצבעות
תבלינים: חצי כפית פלפל, כפית מלח, כפית שום גבישי
לציפוי
2 ביצים טרופות
2 כוסות פירורי פנקו בטעם שום מאסטר שף
ספריי שמן
להגשה
רוטב צ'ילי מאסטר שף, מיונז מתובל מאסטר שף
8 מנות. זמן הכנה: 90 דקות. דרגת קושי: קל להכנה.
הוראות ההכנה
- מערבבים בקערה את האטריות המבושלות עם ביצה, שום גבישי, מלח ופלפל.
- חותכים 8 חתיכות של ניילון נצמד ברוחב של כ-30 ס"מ. מניחים על כל חתיכת ניילון כ-3 כפות מהעיסה ומשטחים. מניחים אצבע גבינה במרכז כל עיסה וסוגרים את הניילון הנצמד לצורת נקניק מהודק.
- מעבירים למקפיא לשעה עד שהגלילים מתקשים.
- מחלצים מהניילון וטובלים כל גליל בביצה ופירורי לחם. מניחים על תבנית מרססים כל גליל בתרסיס שמן ואופים בחום של 200 מעלות עד להזהבה כ- 25 דקות.