שסטוביץ רוטב פסטו

רוטב פסטו

(ציון 91)

 3 כוסות עלי בזיליקום טריים וצעירים
3/4  כוס שמן זית עדין
3/4  כוס גבינת פרמזן מגוררת
1/2  כוס צנוברים
 2 שיני שום 
מלח לפי הטעם

שמים את כל החומרים בבלנדר או במעבד מזון (המהדרין משתמשים במכתש ועלי) וטוחנים למחית חלקה. 
אם לא משתמשים בכל הכמות מיד – שומרים את הפסטו בצנצנת ויוצקים מעליו שכבה של שמן זית למניעת חמצון והשחרה

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר