קרם ברולה מאסטר-שף
כך מכינים קרם ברולה
1 כוס (250 מ״ל) חלב
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה
1 שקית אבקה להכנת קרם ברולה כולל סוכר מקורמל
1. יוצקים 1 כוס (250 מ״ל) חלב ו-1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה לסיר קטן. מוסיפים אבקה להכנת קרם ברולה (שקית גדולה). מביאים את התערובת לרתיחה, תוך כדי בחישה מתמדת בעזרת מטרפה, עד שהמרקם מסמיך.
2. יוצקים את הקרם שהתקבל ל-4 כלי הגשה אישיים.
3. מצננים ומעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות.
4. 10 דקות לפני ההגשה מוציאים את הכלים מהמקרר ומפזרים את הסוכר המקורמל (שקית קטנה) על פני הקרם. תוך כמה דקות הסוכר נמס ומתקשה.
*אין צורך לקרמל בעזרת ברנר (מבער) או תנור!