קציצות עוף ופסטו
הפסטו נכנס לתערובת ומחליף את הצורך בבצל ועשבי תיבול טריים, מוסיף המון עסיסיות, ארומה וטעם נפלא.
חומרים ל-4 מנות:
חצי קילו עוף טחון (עדיף מירכיים/פרגיות)
4 כפות פסטו ברילה
4 כפות גדושות פירורי לחם
2 ביצים
3 כפות מי סודה
1-2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
1. מערבבים את העוף הטחון עם פסטו, פירורי לחם ביצים וסודה בקערה. מתבלים בשום, מלח ופלפל, לשים בעזרת הידיים, מכסים ומניחים לתערובת לעמוד שעה במקרר.
2. מחממים מחבת עם שמן זית. מעצבים את הקציצות בידיים רטובות או משומנות בגודל אחיד.
3. מטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד עד שהן עשויות כליל.