שסטוביץ קציצות עוף ופסטו

קציצות עוף ופסטו

הפסטו נכנס לתערובת ומחליף את הצורך בבצל ועשבי תיבול טריים, מוסיף המון עסיסיות, ארומה וטעם נפלא.
(ציון 92)

חומרים ל-4 מנות:

חצי קילו עוף טחון (עדיף מירכיים/פרגיות)

4 כפות פסטו ברילה

4 כפות גדושות פירורי לחם

2 ביצים

3 כפות מי סודה

1-2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל שחור גרוס

שמן לטיגון

 

1.     מערבבים את העוף הטחון עם פסטו, פירורי לחם ביצים וסודה בקערה. מתבלים בשום, מלח ופלפל, לשים בעזרת הידיים, מכסים ומניחים לתערובת לעמוד שעה במקרר.

2.     מחממים מחבת עם שמן זית. מעצבים את הקציצות בידיים רטובות או משומנות בגודל אחיד.

3.     מטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד עד שהן עשויות כליל.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר