קציצות עוף אסייתיות
רשימת חומרים לכ-12 קציצות
1/2 ק"ג טחון עוף
1/3 כוס פירורי לחם מאסטר שף
1 ביצה
1/2 בצל קצוץ גס
2 שיני שום קלופות
1 כף ג'ינג'ר מגורר
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
2 כפות טריאקי מוכן מאסטר שף
1 כוס עליי פטרוזיליה וכוסברה מעורבים
מלח לפי הטעם
לציפוי
1 כוס פירורי לחם מאסטר שף
3 כפות סומסום
שמן לטיגון
לרוטב
פחית קרם קוקוס מאסטר שף
כף מיץ לימון סחוט
4 שיני שום פרוסות
כמה טיפות שמן שומשום
כף רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
לקישוט
חופן עשבי תיבול קצוצים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בעזרת הידיים או במעבד מזון לעיסה חלקה . (במידה והתערובת דביקה מעבירים למקרר לכ-10 דקות).
2. בעזרת ידיים נקיות ומעט רטובות צרים כדורים עגולים, מצפים כל כדור בפירורי לחם ומטגנים בשמן חם (לא רותח) כ-4 דקות מכל צד עד שהקציצות זהובות.
3. מרוקנים את השמן מהמחבת, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, מוסיפים למחבת, מבשלים עד לרתיחה, מוסיפים את הקציצות. עוטפים את הקציצות ברוטב ומעבירים לכלי הגשה.
4. מקשטים בעשבים ומגישים.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן