שסטוביץ קעריות שוקולד עם הפתעות | קינוח לארוחה או ליד תה פייב אוקלוק, הכל הולך

קעריות שוקולד עם הפתעות | קינוח לארוחה או ליד תה פייב אוקלוק, הכל הולך

(ציון 100)

מצרכים

מתאים ליצירת 4-6 קעריות (תלוי בגודל שתבחרו)

600 גרם מטבעות שוקולד מריר 60% מאסטר שף

2 כפות שמן

1 חבילה של שמנת מתוקה

1 כף אבקת סוכר

15 בלונים קטנים 

1 חבילת תותים

150 גרם פקאן מסוכר

חבילת פירות יער קפואים

 

הוראות הכנה

 

ממיסים את השוקולד באן מארי (קערה שמונחת על סיר עם מים רותחים), עד שהשוקולד נמס .

מנפחים בלונים לכדי 1/3 מגודלם המקסימלי וקושרים אותם, (דמיינו שהתחתית שלהם תהיה כמו קערה קטנה).

טובלים כל חצי בלון בשוקולד ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ממתינים 10- 15 דקות עד להתקשות וטובלים פעם נוספת. מעבירים לקירור למשך כ – 20 דקות, עד להתקשות השוקולד.

מוציאים את התבנית עם הבלונים מקירור, ובזהירות מחוררים כל בלון ומסירים מהשוקולד, כך שמתקבלות קערות שוקולד מפנקות.

מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה, חותכים את הפירות לקוביות.

ממלאים כל קערית שוקולד בקצפת ומקשטים בפירות

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר