שסטוביץ קלצונה במלית גבינה ועגבניות מרוסקות

קלצונה במלית גבינה ועגבניות מרוסקות

(ציון 94)

חומרים ל-10-8 יחידות

אביזרים
תבנית אפייה , מערוך

לבצק
1 קילו קמח לאפייה מקצועית
20 גרם שמרים יבשים
1 כפית מלח
5 כפות שמן זית
2.5 כוסות מים פושרים

 למלית
1 קופסה של עגבניות מרוסקות
3 כפות שמן זית
1 כפית סוכר
1 שן שום כתושה
1 כפית מלח
1 כפית אורגנו יבש
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

לציפוי
שמן זית

מכינים את המלית:  מבשלים על אש קטנה את מרכיבי המלית מלבד הגבינה כעשרים דקות על אש קטנה ומצננים.

מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח עם השמרים, יוצרים גומה ושמים את שאר החומרים, לשים עד שמתקבל בצק רך וגמיש, יוצרים  צורת כדור ועוטפים בשמן זית
מניחים בקערה מכוסה עד שיכפיל את נפחו , כשעה.

מרכיבים את הקלצונה: לאחר שעה לשים שוב את הבצק ומחלקים לכדורים בגודל של תפוז, מרדדים על משטח מקומח, מניחים כף  מלאה ממלית העגבניות ומוצרלה מגוררת ומקפלים לשניים, מהדקים את הקצוות בעזרת האצבעות ויוצרים דוגמא לסגירה עם קפלים, או רק בעזרת הידוק .

 מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומושחים בשמן זית .

אופים בתנור מחומם מראש בחום של 200 מעלות  כעשרים דקות, או עד שמשחים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר