קינוח טפיוקה עם קרם קוקוס
מצרכים
1 כוס קרם קוקוס מאסטר שף
1/2 כוס פניני טפיוקה
2 כוסות משקה שקדים
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס דבש או סירופ אגבה
1 כפית קורנפלור מעורבבת בכף מים
1/8 כפית מלח
הכנה
1. בקערה גדולה, משרים את הטפיוקה בכוס משקה שקדים למשך לילה (או לפחות ל-4 שעות).
2. מוסיפים את הכוס השנייה של משקה השקדים לטפיוקה, ומחממים את התערובת בסיר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים קרם קוקוס מאסטר שף, תמצית וניל ודבש או סירופ אגבה. מבשלים ל-10-12 דקות תוך ערבוב מתמיד.
3. מוסיפים לתערובת קורנפלור מעורבב בכף מים ומלח. מבשלים תוך כדי עירבוב ל-5 דקות נוספות.
4. מעבירים לכלי זכוכית ומקררים לפחות לשעה לפני הגשה. ניתן לאכול גם מעט חמים.