קדירת עוף בסויה, חרדל ודבש עם תפוחי אדמה ופטריות
6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)
מלח ופלפל
6 כפות רוטב סויה
6 כפות יין לבן
3 כפות דבש
1 כף חרדל
4 שיני שום כתושות
כמה טיפות שמן שומשום
2 כפות שמן
חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים
12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס
סלסלת פטריות
· מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל, ולתוכה מוסיפים סויה, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב. מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה.
· מחממים תנור ל-220 מעלות.
· מסדרים את הנתחים בתבנית, בין תפוחי האדמה, הבצלים והפטריות ויוצקים מעל שמן זית. צולים 20 דקות, הופכים וצולים עוד 20 דקות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים.