קאפקייקס וניל עם קרם מסקרפונה
9 עוגות אישיות
2 ביצים
¾ כוס סוכר
½ כוס שמן
½ כוס חלב
1 1/4 כוס קמח תופח
2 כפות פודינג וניל מאסטר שף
לשימון התבניות:25 גר חמאה רכה ( לא מומסת)
לציפוי סוכר
¼ כוס סוכר
½ כפית קינמון
לציפוי קרם מסקרפונה
250 גרם גבינת מסקרפונה
250 מל שמנת מתוקה
½ שקית פודינג וניל מאסטר שף
2 כפות אבקת סוכר
לעיטור
1 כוס מיקס פירות יער
מתכון וצילום: עמית דונסקוי – שפית -בלוגרית – סטייליסטית
1. טורפים היטב בקערה את הביצים, הסוכר, השמן והחלב
2. מנפים פנימה את הקמח ויוצקים גם את אבקת פודינג הווניל מערבבים ערבוב קצר בלבד, עד לקבלת עיסה אחידה.
3. מחממים תנור ל-170 מעלות משמנים את התבניות בנדיבות בחמאה מכל צדדיהן .
4. יוצקים את העיסה לתבנית רק עד ¾ גובהן ואופים כ 25 דקות, מוציאים מצננים מעט
5. מגלגלים בתערובת הסוכר קינמון
6. מקציפים במערבל את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר עד לקבלת קצף רך, מוסיפים את גבינת המסקרפונה ואת הפודינג ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
7. מכניסים לתוך שק זילוף את קרם המסקרפונה ומזלפים על הקאפקייקס ,מפזרים פירות יער ומגישים
ניתן לשמור במקרר עד יומיים