שסטוביץ צרור טורטייה ממולאת בשקשוקה

צרור טורטייה ממולאת בשקשוקה

חומרים ל-12 מנות:

12 טורטיות קטנות מאסטר שף

שמן זית

12 ביצים

לרוטב השקשוקה:

2 קופסאות שימורי עגבניות קצוצות מאסטר שף

4 כפות שמן זית

5 שיני שום פרוסות

2 פלפל צ׳ילי שלמים או פרוסים – אם אוהבים חריף

1 כפית פפריקה מרוקאית

½ כפית כמון

מלח ופלפל שחור טחון

 

 

  1. מחממים סיר עם שמן זית, שום וצ׳ילי ומטגנים עד שעולה ריח. זהירות לא לשרוף את השום!
  2. מוסיפים את העגבניות וצולים על אש גבוהה עד לאיבוד הנוזלים. מתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול. אין צורך בתוספת מים או בבישול ארוך, הרוטב צריך להיות סמיך והוא ימשיך להתבשל באפייה.
  3. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  4. משמנים שקעים של תבנית ומניחים בתוכן טורטיות משומנות בשמן זית. יוצקים לתוכן שקשוקה, יוצרים במרכזה גומחה ומניחים בה חלמון של ביצה. אופים 12-15 דקות או עד להתייצבות החלמון לשביעות רצונכם. מגישים חם.
     

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר