צרור טורטייה ממולאת בשקשוקה
חומרים ל-12 מנות:
12 טורטיות קטנות מאסטר שף
שמן זית
12 ביצים
לרוטב השקשוקה:
2 קופסאות שימורי עגבניות קצוצות מאסטר שף
4 כפות שמן זית
5 שיני שום פרוסות
2 פלפל צ׳ילי שלמים או פרוסים – אם אוהבים חריף
1 כפית פפריקה מרוקאית
½ כפית כמון
מלח ופלפל שחור טחון
- מחממים סיר עם שמן זית, שום וצ׳ילי ומטגנים עד שעולה ריח. זהירות לא לשרוף את השום!
- מוסיפים את העגבניות וצולים על אש גבוהה עד לאיבוד הנוזלים. מתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול. אין צורך בתוספת מים או בבישול ארוך, הרוטב צריך להיות סמיך והוא ימשיך להתבשל באפייה.
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- משמנים שקעים של תבנית ומניחים בתוכן טורטיות משומנות בשמן זית. יוצקים לתוכן שקשוקה, יוצרים במרכזה גומחה ומניחים בה חלמון של ביצה. אופים 12-15 דקות או עד להתייצבות החלמון לשביעות רצונכם. מגישים חם.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן