שסטוביץ צמת קפרזה

צמת קפרזה

צמת בצק עלים ממולאת רוטב עגבניות, מוצרלה טרייה, עגבניות ובזיליקום
(ציון 95)

חומרים ל-6 מנות

500 גרם בצק עלים מרודד ומופשר

2 כדורי מוצרלה פרוסים

10 עלי בזיליקום

ביצה טרופה להברשה

לרוטב עגבניות

2 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

1 קופסה עגבניות, חתוכות דק מאסטר שף

2 כפות רסק עגבניות מאסטר שף

מלח ופלפל שחור

 

 

1. מבשלים את חומרי הרוטב במשך 10 דקות, ליצירת רוטב במרקם סמיך.

2. פורסים את הבצק על משטח עבודה. מסמנים חלוקה לשלושה מלבנים דמיוניים לאורך (אפשר לסמן בעזרת הסכין). מורחים את המרכז ב-3 כפות רוטב עגבניות ומניחים את חומרי המלית בשליש המרכזי: מוצרלה, עגבניה, בזיליקום וכך הלאה.

3. חותכים את שני המלבנים הקיצוניים לרצועות אלכסוניות שוות. מקפלים את השוליים העליונים והתחתונים כלפי המלית ומניחים את הרצועות, לסירוגין זו מעל זו, על המלית.

4. מניחים את הצמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומקררים חצי שעה במקרר או 10 דקות בהקפאה.

5. מחממים תנור ל-200 מעלות.

6. מברישים את הצמה בביצה.

7. אופים 30 דקות עד שהבצק אפוי, תפוח ושחום.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר