שסטוביץ צ'ורוס טבעוניים

צ'ורוס טבעוניים

(ציון 93)

מצרכים

1 כוס מים

½ 2 כפות סוכר לבן

½ כפית מלח

2 כפות שמן קנולה

1 כוס קמח תופח

2 ליטר שמן לטיגון

לציפוי:

½ כוס סוכר לבן (אופציונאלי)

1 כפית קינמון (אופציונאלי)

לטבילה:

2 מעדני אלפרו בטעם שוקולד מריר (ניתן להחליף בטעם אחר)

2 מעדני שוקולד בטעם וניל (ניתן להחליף בטעם אחר)

אופן ההכנה

1. במחבת עמוקה על אש בינונית, מערבבים מים, ½ 2 כפות סוכר, מלח ושמן קנולה. מביאים לרתיחה ומסירים מן האש. מערבבים פנימה את הקמח עד שהתערובת מתגבשת לכדור.

2. מחממים שמן לטיגון בסיר או מחבת לטיגון עמוק, לטמפ' של כ-190 מעלות. מכניסים את הבצק לשקית זילוף, ומזלפים פסים של בצק לתוך השמן הרותח (ניתן להשתמש בצנתר ייעודי בצורת כוכב וכדומה). מטגנים עד הזהבה, מוציאים מן השמן ומניחים על נייר סופג.

3. אם רוצים, מערבבים ½ כוס סוכר עם קינמון, ומגלגלים את הצ'ורוס בתערובת.

4. יוצקים את מעדני השוקולד המריר ומעדני הווניל לשתי קערות. מגישים את הצ'ורוס, טובלים ונהנים.

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר