פשטידת תירס וקרוטונים
המאפה הכי קל שתכינו. מכינים בלילה של שמנת עם ביצים, תירס וגבינות ואופים בתבנית עם קרוטונים
חומרים לפיירקס מלבני בינוני או תבנית 22 ס״מ
1 חבילה קרוטונים עגבניות בזיליקום
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת 38%
3 ביצים
3 קלחי תירס מגולפים או קופסת שימורי תירס
100 גרם גבינת עמק מגוררת
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים את השמנת עם ביצים, תירס וגבינה בקערה.
3. מפזרים קרוטונים בתבנית ויוצקים עליהם את הבלילה.
4. אופים עד להזהבה יפה. מגישים חם או בטמפ׳ החדר.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן