פריטטה מקסיקנית
1 קופסא של שעועית אדומה מאסטר שף
1 בצל סגול קצוץ
2 תפוחי אדמה מגוררים דק
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
4 ביצים
3 כפות קמח תופח
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
1 פלפל חריף חתוך לקוביות קטנות
כפית מלח
3 כפות שמן קנולה
להגשה
מיונז ספייסי וצ'ילי חריף מאסטר שף
- מערבבים בקערה ביצים, מלח וגבינה מגוררת.
- מוסיפים שעועית אדומה, תפוח אדמה מגורר, פטרוזיליה, בצל קצוץ ופלפלים.
- מערבבים ומוסיפים קמח תופח.
- מחממים שמן קנולה במחבת ומעבירים את תכולת הקערה.
- מטגנים רצוי בכיסוי כמה דקות עד שהפריטטה מתחילה להתגבש.
- בעזרת תרווד יוצרים משולשים והופכים כל משולש על המחבת.
- מגישים לצד מיונז וצ'ילי חריף.