שסטוביץ פסטרמת הודו

פסטרמת הודו

(ציון 92)

10 מנות, בשרי,  שעתיים הכנה ואפייה, 12 שעות השרייה

אביזרים

תבנית אפייה

נייר אפייה

קערת ערבוב גדולה

מצרכים

קילו חזה הודו טרי

2 עלי דפנה

2 כפות סוכר

לציפוי:

2 כפות חרדל גרגירים

3 כפות רוטב סרירצ'ה

2 כפות דבש

3 כפות סויה

כפית פפריקה

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

2 כפות שמן זית

כפית שום גבישי

 

הוראות הכנה

  1. מניחים את חזה ההודו בקערה עמוקה עם הסוכר ועלי הדפנה, ממלאי במים ומכניסים למקרר ל- 12 שעות.
  2. לאחר 12 שעות מוציאים את נתח ההודו ומנגבים היטב.
  3. מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי ועוטפים היטב את נתח ההודו.
  4. מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומוודאים שמרכיבי הציפוי עוטפים את חלקו העליון של הנתח.
  5. מכניסים מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ל- 15 דקות ואז מורידים את החום ל- 160 ואופים שעה נוספת ( סה"כ 75 דקות אפייה), מצננים לאחר האפייה ופורסים.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר