שסטוביץ פסטה עם קרם פרמז'ן וכורכום | #סוף_סוף_כור_כום

פסטה עם קרם פרמז'ן וכורכום | #סוף_סוף_כור_כום

(ציון 92)

המרכיבים

1 חבילה פסטה צ'לנטני (צורת תלתלים), "ברילה"

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

50 גרם חמאה

100 מ"ל שמנת מתוקה

1 כוס אפונה, מופשרת

1 כפית כורכום

מלח, פלפל

ההכנה

1. ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים אפונה, ומבשלים כ-2 דקות. מוסיפים כורכום ושמנת מתוקה, ומערבבים. מבשלים 3 דקות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

2. מרתיחים 5 ליטר מים בסיר. מוסיפים כפית מלח ומבשלים את הפסטה עד לדרגת אל דנטה. מוציאים 1/3 כוס ממי הבישול ומעבירים לרוטב. שומרים עוד 1/4 כוס ממי הבישול.

3. מסננים את הפסטה ומעבירים למחבת הרוטב, מבשלים עד שהרוטב מסמיך ועוטף את הפסטה. מוסיפים עוד 1/4 כוס מי בישול, ואת הפרמזן המגוררת. מערבבים ומגישים.

 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר