שסטוביץ פסטה ברוטב אגוזים

פסטה ברוטב אגוזים

(ציון 91)

מצרכים

1 חבילת ספטה פנה ברילה

1/4 כוס שמן זית

3 שיני שום קצוצות דק

1/2 כוס פירורי לחם

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

1 כפית פלפל צ'ילי גרוס

1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

1/2 כוס גבינת פקורינו מגוררת

אופן ההכנה

1. מחממים סיר גדול עם מים ומלח – לבישל הפסטה.

2. במחבת רחבה מחממים את שמן הזית. מוסיפים שום ומטגנים קלות עד שהוא מזהיב. מוסיפים למחבת מחצית מכמות פירורי הלחם, את האגוזים והצ'ילי הגרוס ומטגנים  3-4 דקות. מורידים מהאש ושומרים בצד.

3. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה פחות דקה אחת. לפני שמסננים את הפסטה מוסיפים 1/4 כוס ממי הבישול למחבת עם תערובת האגוזים.

4. מסננים את הפסטה ומעבירים אותה למחבת עם הרוטב. מבשלים  את הפסטה עם הרוטב במשך דקה, מוסיפים את הפטרוזיליה והגבינה המגוררת . מעבירים לכלי הגשה גדול, מוסיפים מעל את שארית פירורי הלחם ומגישים מיד.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר