שסטוביץ פסטה בניחוח גלילי

פסטה בניחוח גלילי

(ציון 95)

מצרכים:

1 חבילה של פסטה קונצילה ריגטה (קונכיות)

5 כפות שמן זית

חצי כוס מי בישול הפסטה

2 כוסות של עלי תרד חתוכים גס בעזרת הידיים

4 שיני שום פרוסות

2 פטריות פורטבלו פרוסות

חצי כוס עלי בזיליקום טריים

200 גרם גבינה צפתית מגוררת

חצי כוס של עגבניות מיובשות

רבע כוס עלי נענע טריים

רבע כוס שקדים פרוסים קלויים

כפית מלח

 מעט פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ולא שוטפים.  

2. במחבת רחבה מחממים שמן זית, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ- 3 דקות לאחר מכן מוסיפים את שיני השום, התרד  והעגבניות המיובשות, מוסיפים מלח ופלפל ואת מי בישול הפסטה.

3. מוסיפים את הפסטה, כשהרוטב מתחיל לבעבע  מסירים מהאש, ומוסיפים את עלי הבזיליקום, הגבינה הצפתית  ומערבבים.

4. מגישים בצלחת רחבה עם עלי נענע ושקדים קלויים מעל.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר