שסטוביץ פנקייק עשבי תיבול עם רוטב ברביקיו ומיונז שום

פנקייק עשבי תיבול עם רוטב ברביקיו ומיונז שום

פנקייק עשבי תיבול שמגישים עם מיונז שום. תפוחים היטב, זהובים למראה וריחניים כל כך!

חומרים ל-4-5 פנקייקים גדולים

140 גרם (1 כוס) קמח תופח

180 מ״ל (3/4 כוס) חלב 3%

2 ביצים גדולות

2 כפות חמאה מומסת

1 כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, עירית וכוסברה) קצוצים

מלח ופלפל שחור גרוס

להגשה:

מיונז שום ורוטב ברביקיו מאסטר שף

 

 

1.      מערבבים קמח תופח עם הסוכר והמלח בקערה.

2.      בקערה נוספת טורפים את הביצים ומוסיפים את החלב, עשבי התיבול והחמאה הרכה. מערבבים היטב.

3.      מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הנוזלים ומערבבים רק על איחוד. לא מערבבים יותר מידי!

4.      מחממים מחבת טפלון קטנה משומנת בחמאה לחום בינוני. יוצקים לתוכה מצקת מהבלילה ומטגנים על צד אחד עד שהבלילה מתייצבת, בועות עולות על פני השטח והשוליים מזהיבים. הופכים בעזרת מרית דקה ורחבה, מטגנים עוד 10 שניות בלבד ומוציאים. ממשיכים בטיגון כל הבלילה.

5.      מגישים מיד עם מיונז שום ורוטב ברביקיו!

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 
 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר