שסטוביץ פיצדייה

פיצדייה

קסדייה – שתי טורטיות קלויות וביניהן רוטב עגבניות, מוצרלה ותוספות לפי מה שאוהבים: זיתים, פטריות, בצל מטוגן או תירס. אפשר גם תוספות מתוחכמות עם גבינות שונות וירקות קלויים.
(ציון 95)

חומרים ל-4 מנות

4 עלי טורטיה בקוטר 25 ס"מ מאסטר שף

200 גרם גבינה צהובה/ מוצרלה מגוררת

זיתים מגולענים / בצל מטוגן / פטריות / תירס

לרוטב עגבניות

1 קופסה עגבניות מרוסקות מאסטר שף

1 רסק עגבניות קטן מאסטר שף

2 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

חצי כפית אורגנו יבש

1.      מבשלים את חומרי הרוטב בסיר 10 דקות,  ליצירת רוטב במרקם סמיך.

2.      מניחים טורטיה במחבת חמה, מורחים עליה את הרוטב, מפזרים גבינה ותוספות ומניחים טורטיה שניה. קולים משני הצדדים עד שהגבינה נמסה.

3.      מגישים חם. אפשר להכין כמה קומות.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר