פטאייר פטנט בטורטייה
לקחנו את הטורטייה והכנו ממנה את המאפה הערבי האהוב עלינו, בגרסה המהירה בתבל!
חומרים ל-4 פטאייר
4 טורטיות קטנות מאסטר שף
מעט שמן זית
למלית:
2 כוסות עלי תרד קצוצים
3 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן והירוק) קצוצים
1 כפית סומק
מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
מלח ופלפל
50 גרם מוצרלה מגוררת (לא חובה)
1. מערבבים את חומרי המלית בקערה וסוחטים מעט בידיים כדי ״לבשל״ את העלים בחום הגוף ולרכך אותם. אם רוצים מוסיפים מוצרלה.
2. מניחים טורטייה על משטח עבודה ובמרכזה מניחים רבע מכמות המלית. מקפלים את השוליים משלושה כיוונים לקבלת משולש.
3. מחממים מחבת עם מעט שמן זית על להבה בינונית-נמוכה ומניחים את הטורטייה הממולאת עם הצד המקופל כלפי מטה (אחרי דקה החום יהדק את הפתחים), הופכים ומזהיבים גם את הצד השני. מכינים כך את כל הטורטיות ומגישים עם סלט רענן.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן