שסטוביץ פאי קוסקוס עם עגבניות שרי

פאי קוסקוס עם עגבניות שרי

את הקלתית לפאי לא יוצרים מבצק פריך או בצק עלים אלא מכינים מהקוסקוס עצמו.

חומרים לתבנית בקוטר 24 ס״מ:

2 כוסות קוסקוס דק + מים רותחים להכנה

2 כפות שמן זית

1 ביצה

מלח, פלפל ואורגנו

למלית:

1 מיכל שמנת מתוקה

2 ביצים

2 כפות פסטו

1 כוס מוצרלה מגוררת

מלח, פלפל ואורגנו

20 עגבניות שרי (עדיף בצורות ובצבעים שונים) חצויות

חופן עלי בזיליקום להגשה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את הקוסקוס: יוצקים מים רותחים עם שמן זית ותבלינים. מערבבים, מכסים ואחרי 5 דקות מאווררים. מוסיפים ביצה ומערבבים בתנועות לישה ליצירת מרקם בצקי.
  3. מרפדים תבנית משומנת בעזרת תערובת הקוסקוס – תחתית ושוליים.
  4. שולחים לתנור לאפייה ראשונית קצרה, 15 דקות בערך.
  5. בינתיים מכינים את המלית: מערבבים שמנת, ביצים, פסטו ומוצרלה.
  6. יוצקים את המלית על הקלתית. מסדרים את השרי בתוך המלית ואופים יחד כחצי שעה עד להזהבה יפה. מוסיפים עלי בזיליקום רק בהגשה, כדי שלא ישחירו.

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר