שסטוביץ פאי פירות קייצי

פאי פירות קייצי

כל הטוב של הקיץ בפאי אחד צבעוני וחגיגי
(ציון 95)

אביזרים 

תבנית פאי

לפאי

2 כוסות קמח מקצועי מאסטר שף

רבע כוס אבקת סוכר

1 חלמון

100 גרם חמאה רכה

1 כפית תמצית וניל

4 כפות טחינה מלאה מאסטר שף

3 כפות מים קרים

לאפיית הפאי: 2 כוסות שעועית או חומוס יבש שישמשו כמשקולת

למלית

250 מ"ל שמנת מתוקה

חצי כוס אבקת סוכר

100 גרם ריקוטה

כפית קליפת לימון מגוררת

לקישוט

פירות העונה חתוכים לפרוסות דקות.

  1. במעבד מזון או בקערה מניחים את הקמח, אבקת הסוכר, החלמון, חמאה, וניל והטחינה, מערבבים בפולסים  או בלישה, עד שמתקבל בצק ואם יש צורך מוסיפים מעט מים קרים.
  2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח או נייר אפייה מקומח, ומניחים על תבנית פאי, מהדקים את הקצוות ומחוררים מעט את משטח הפאי, מכניסים למקפיא ל- 20 דקות, מניחים נייר אפייה ועליו קטניות יבשות כמשקולת ואופים בתנור שחומם מראש  ל- 170 מעלות כ- 25 דקות. מצננים את הבצק ובינתיים מכינים את הקצפת.
  3. מקציפים יחד שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מוסיפים ריקוטה וקליפת לימון מגוררת.
  4. ממלאים את הפאי במלית ומקשטים בפירות העונה מעל.

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר