שסטוביץ פאי בוקטיני וגבינות

פאי בוקטיני וגבינות

(ציון 95)

מצרכים:

1 חבילה של ספגטי ברילה בוקטיני מס' 9

2 צנצנות רוטב נפוליטנה ברילה

2 בטטות פרוסות – צלויות בתנור

חצי כוס בזיליקום קצוץ

1 כפית מלח

2 ביצים

1 כפית פלפל שחור

1 כף גדושה פפריקה מתוקה

חצי כוס בצל ירוק קצוץ

200 גרם מוצרלה מגורדת

100 גרם פרמז'ן מגוררת

200 גרם בולגרית מפוררת

שמן זית לשימון תבנית עגולה

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים. מעבירים לקערה, מוסיפים מלח, פלפל, בצל ירוק וביצים  ומערבבים היטב.
  2. בתבנית עגולה משומנת בשמן זית, מניחים מחצית מכמות הספגטי. שופכים מעל צנצנת רוטב אחת, מסדרים פרוסות בטטה צלויות, ומעל בולגרית מפוררת ורבע מכמות המוצרלה. מניחים מעל שכבה נוספת של ספגטי, משטחים בעזרת כפות הידיים ויוצקים מעל עוד צנצנת של רוטב עגבניות. מפזרים גבינות ועלי בזיליקום קצוצים.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. אופים כ- 30 דקות עד שהמאפה משחים.

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר